دستور پخت نان موزی

نان موزی
مواد لازم:
۱ و ۱/۲ فنجان آرد

۱ قاشق چای خوری جوش شیرین

۱/۲ قاشق چای خوری نمک

۱/۴ فنجان کره ذوب شده

۳ عدد موز رسیده وله شده

۱ فنجان شکر سفید

۲ عدد تخم مرغ هم زده

زمان  آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۶۰ دقیقه در مجموع: ۷۵ دقیقه
روش پخت
■ قالب نان را با روغن چرب کرده ک روی آن آرد می پاشیم.

■ فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم.(به یاد داشته باشید قالب نان باید در طبق وسط فر قرار بگیرد.)

■ در یک ظرف مواد خشک مانند: آرد، جوش شیرین، نمک، شکر را با هم مخلوط می کنیم.

■ در یک ظرف دیگر تخم مرغ های همزده،کره ذوب شده و موزهای له شده را با هم مخلوط می کنیم. سپس به تدریج مواد خشک را به آن اضافه می کنیم. به طوریکه یک خمیر یک دست درست شود.

■  نان را به مدت ۱ ساعت در فر قرار میدهیم تا زمانی که اگر یک خلال دندان یا چاقو در مرکز آن فرو کردیم مواد نان به آن نچسبد.

■ پس از اینکه از پخت کامل نان اطمینان حاصل شد آن را روی یک توری قرار می دهیم تا خنک شود و سپس به دلخواه آن را برش می دهیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *