دستور پخت کیک شکلاتی

کیک شکلاتی
مواد لازم:
شکر ۲ فنجان

آرد ۱و ۳/۴فنجان

پودر کاکائو ۱ فنجان

بکینگ پودر ۱و۱/۲ قاشق چای خوری

جوش شیرین ۱و۱/۲ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ ۲ عدد

شیر ۱ فنجان

روغن گیاهی ۱/۲فنجان

وانیل ۲ قاشق چای خوری

آب جوش ۱ فنجان

زمان آماده سازی مواد: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۳۰ دقیقه در مجموع: ۵۰ دقیقه
روش تهیه:
● فر را روی درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم.

● در یک ظرف بزرگ شکر، آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را باهم مخلوط میکنیم .

● تخم مرغ، شیر، روغن و وانیل را اضافه کرده و به مدت ۲-۳ دقیقه باهم زن، مخلوط می کنیم و در آخر آب جوش را هم اضافه میکنیم و بهم می زنیم.

● قالب مورد نظر را به روغن آغشته می کنیم و کمی آرد می پاشیم، سپس خمیر را داخل آن می ریزیم.

● کیک به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه باید پخته شود. سپس قالب را از فر بیرون آورده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.

● کیک را در ظرف دیگری قرار می دهیم و سطح آن را با خامه شکلاتی یا شکلات مایع و… تزیین می کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *