دستور پخت کیک ایرلندی

کیک ایرلندی
مواد لازم:
کره ذوب شده ۱/۲فنجان

شکرسفید ۱ فنجان

بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

نمک ۱/۲قاشق چای خوری

شکر شیرینی پزی ۱/۴ فنجان

تخم مرغ هم زده ۲ عدد

وانیل ۱ و۱/۲ قاشق چای خوری

آرد ۱و ۳/۴فنجان

شیر ۱/۲فنجان

زمان آماده سازی مواد: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۴۰ دقیقه در مجموع: ۶۰ دقیقه
روش تهیه:
● فر را روی درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم می کنیم.

● در یک ظرف شکر و کره را بخوبی با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگر تخم مرغ های هم زده را ریخته و بتدریج وانیل،آرد، بکینگ پودر و نمک و در انتها شیر را به آن اضافه می کنیم.

● مواد مرحله قبل را بطور کامل با هم ترکیب می کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. احیانا اگر خمیر سفت شد، یکی دو قاشق شیر می توان به آن اضافه کرد.

● خمیر را در قالب مخصوص کیک ریخته و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر قرار می دهیم.(کیک زمانی کاملا پخته شده که اگر یک خلال دندان در وسط آن فرو کنیم و بیرون بیاوریم مواد کیک به آن نچسبد و تمیز باشد.)

● در انتها کیک را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم سپس شکر شیرینی پزی را روی سطح آن می پاشیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *