دستور پخت کیک آناناسی

کیک آناناسی کلاسیک کیک آناناسی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد

کره ۱/۲ فنجان

شکر ۱ فنجان

آرد ۲ فنجان

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

 

نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

عصاره بادام ۱ قاشق چای خوری

۱ قوطی کنسرو آناناس

۱ فنجان آب آناناس

جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری

زمان آماده سازی مواد: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۳۰-۳۵ دقیقه در مجموع: ۱ ساعت
روش تهیه:
● فر را روی درجه حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۵ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.

● در یک تابه کره را روی حرارت ملایم ذوب میکنیم. شکر را به آن اضافه میکنیم و بهم می زنیم.

● آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط می کنیم.

● در یک ظرف، تخم مرغ را خوب بهم می زنیم سپس بتدریج مخلوط آرد مرحله قبل را به آن اضافه می کنیم. مخلوط کره و شکر و عصاره بادام و آب آناناس راهم اضافه میکنیم. و مواد بگونه ای باید مخلوط شوند که خمیر یکدستی بدست بیاید.

● کف قالب دلخواه را چرب میکنیم. خمیر را در قالب میریزیم. تکه های حلقه ای آناناس را روی سطح خمیر میچینیم. (برای تزیین از آناناس و گردو و… می توان استفاده کرد.)

● قالب را به مدت ۳۰ الی۳۵ دقیقه در فر قرار می دهیم. باید بقدری پخته شود که اگر یک خلال دندان در وسط کیک فرو کنیم و بیرون بیاوریم خلال دندان تمیز باشد و خمیر ب آن نچسبیده باشد.

● پس از پخت کیک اجازه می دهیم کیک کمی خنک شود سپس آن را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم و به دلخواه تزیین می کنیم.

1 دیدگاه در “دستور پخت کیک آناناسی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *