دستور پخت کوکی مربایی

کوکی مربایی
مواد لازم:
کره ذوب شده ۱ فنجان

آرد ۲و۱/۲فنجان

شکر سفید ۱/۲فنجان

شکر قهوه ای ۱/۲فنجان

تخم مرغ ۱ عدد

وانیل ۱ قاشق چای خوری

مربای تمشک (یا هر مربای دلخواه دیگر) ۱ فنجان

شکر برای تزیین ۱/۳فنجان

 زمان آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۱۵ دقیقه در مجموع: ۳۰ دقیقه
روش تهیه:
● فر را روی درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.

● شکر قهوه ای و سفید، تخم مرغ، وانیل و کره را باهم مخلوط می کنیم‌

● جوش شیرین و آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم تا یکدست شود.

● خمیر ها را به اندازه توپ های کوچک تقسیم می کنیم.هر قسمت خمیر توپی شکل را کمی پهن می کنیم و به وسیله دست یا هر ابزار دیگر سطح آن را کمی گود و فرو رفته می کنیم تا این قسمت گود با مربا پر شود.

● شیرینی ها به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر باید پخته شوند. پس از پخت مقداری شکر روی شیرینی ها می پاشیم.

 

پی نوشت: می توانیم خمیر را با یک وردنه کاملا پهن کنیم و از قالبهای شیرینی در شکل های مختلف استفاده کنیم سپس مربا را روی آنها بریزیم و در فر قرار دهیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *