دستور پخت کوکی شکری

کوکی شکری
مواد لازم:
آرد ۲و۳/۴فنجان

جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱/۲قاشق چای خوری

مارگارین ۱و ۱/۴فنجان

شکرسفید۲فنجان

تخم مرغ هم زده ۲ عدد

وانیل ۲ قاشق چای خوری

شکر سفید برای تزیین ۱/۴فنجان

زمان آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۱۵ دقیقه در مجموع: ۲۵ دقیقه
روش تهیه:
● فر را روی درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم می کنیم.

● در یک ظرف؛آرد ، جوش شیرین و نمک را باهم ترکیب کرده و در ظرف دیگری مارگارین و شکر را باهم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

● تخم مرغ های هم زده را با وانیل ترکیب کرده و مواد مرحله قبل را به آن اضافه می کنیم.

● خمیر حاصل را به توپ هایی اندازه گردو تقسیم کرده و هرقسمت را با وردنه یا دست پهن می کنیم سپس آن را در شکر غلتانده و در ظرف فر که کف آن با کاغذ روغنی پوشیده شده،قرار می دهیم.

● ظرف را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانیکه لبه های آن ها قهوه ای شوند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *