دستور پخت نان کدو تنبل

نان کدو تنبل
مواد لازم:
پوره کدو تنبل ۱ پیمانه

تخم مرغ ۴ عدد

روغن گیاهی ۱ فنجان

آب ۲/۳ فنجان

شکر ۳ فنجان

آرد ۳و۱/۲ فنجان

جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری

نمک ۱و۱/۲ قاشق چای خوری

دارچین ۱ قاشق چای خوری

جوز هندی ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری

زمان آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۵۰ دقیقه در مجموع: ۱ ساعت و ۵ دقیقه
روش تهیه:
● فر را روی درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.

● در یک ظرف پوره کدو، تخم مرغ، آب، روغن و شکر را به خوبی باهم مخلوط میکنیم.

● در ظرف دیگر آرد، نمک، جوش شیرین، دارچینT جوز هندی و زنجبیل را باهم مخلوط می کنیم.

● محتوای هر دو ظرف را باهم میکس کرده و آنقدر بهم می زنیم که خمیر یکدست شود.

● خمیر را در قالب پخت نان میریزیم و آن را در فر به مدت ۵۰ دقیقه قرار می دهیم. نان زمانی آماده است که اگر یک خلال دندان یا چاقو در وسط آن فرو کنیم و بیرون بیاوریم ،تمیز باشد و مواد نان به آن نچسبد.

● پس از پخت و خنک شدن نان آن را به اندازه های دلخواه برش می زنیم.

 

پی نوشت: قبل از قرار دادن قالب محتوی خمیر نان می توان روی سطح آن کنجد یا گردوی خرد شده پاشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *