دستور پخت نان سیر

نان سیر  
مواد لازم:
سیر خرد شده ۴ عدد

کره ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده ۳ قاشق غذاخوری

نان باگت ۱ عدد

نمک به مقدار لازم

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

 زمان آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۵ الی ۱۰ دقیقه در مجموع: ۲۰ دقیقه
روش تهیه:
● سیر ، کره و روغن را با هم ترکیب کرده و به مدت  ۲الی ۳ دقیقه در مایکروویو قرار می دهیم.

● در یک ظرف ؛ نمک، پنیر رنده شده ، جعفری خرد شده و ترکیب بدست آمده در مرحله قبل را با هم مخلوط میکنیم.

● نان باگت را از عرض برش می زنیم و نان را به چندین قطعه تقسیم می کنیم.

● با یک قاشق مایه را روی هر برش نان می ریزیم و سطح آن را با پشت قاشق صاف می کنیم.

● نان ها به مدت ۵  دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار داده، اگر مایل هستید که نان ها بیشتر گریل شوند تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید در فر باقی بمانند‌.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *