دستور تهیه وافل کلاسیک

وافل کلاسیک
مواد لازم:
۲ پیمانه آرد

۱ قاشق چای خوری نمک

۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر

۲ قاشق سوپ خوری شکر سفید

 

۲ عدد تخم مرغ

۱ پیمانه شیر گرم

۱/۳ پیمانه کره ذوب شده

۱ قاشق چای خوری وانیل

زمان آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۱۵ دقیقه در مجموع: ۲۵ دقیقه
روش تهیه:
·  در ظرفی بزرگ آرد، نمک، شکر، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید فر به دمای مناسب برسد.

·  در ظرفی جدا تخم مرغ ها را بشکنید و شیر و شکر و وانیل به آن اضافه کنید. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه نمایید و ورز دهید تا کاملا یک دست شوند.

·  خمیر به دست آمده را در قالب وافل قرار دهید و در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *