وافل کلاسیک | ![]() |
||
مواد لازم: | |||
۲ پیمانه آرد
۱ قاشق چای خوری نمک ۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۲ قاشق سوپ خوری شکر سفید
|
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شیر گرم ۱/۳ پیمانه کره ذوب شده ۱ قاشق چای خوری وانیل |
||
![]() |
آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه | زمان پخت: ۱۵ دقیقه | در مجموع: ۲۵ دقیقه |
روش تهیه: | |||
· در ظرفی بزرگ آرد، نمک، شکر، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید فر به دمای مناسب برسد.
· در ظرفی جدا تخم مرغ ها را بشکنید و شیر و شکر و وانیل به آن اضافه کنید. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه نمایید و ورز دهید تا کاملا یک دست شوند. · خمیر به دست آمده را در قالب وافل قرار دهید و در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود. |