دستور تهیه دسر گیلاس

دسر گیلاس
مواد لازم:
کمپوت گیلاس ۱ پیمانه

شکرسفید ۱/۲فنجان

وانیل ۱ قاشق چای خوری

عصاره بادام ۱ قاشق چای خوری

خامه ۱ فنجان

مارگارین ذوب شده ۳/۴ فنجان

پنیرخامه ای ۲۰۰ گرم

کراکر خردشده ۱و۱/۴ فنجان

زمان آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۵ دقیقه در مجموع: ۲۰ دقیقه
روش تهیه:
● فر را روی درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم می کنیم.

● در یک ظرف؛ کراکر های خردشده و مارگارین ذوب شده را با هم مخلوط می کنیم.

● کف قالب را کمی با روغن آغشته کرده و ترکیب را در قالب میریزیم و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار می دهیم. سپس آن را از فر خارج می کنیم تا خنک شود.

● در ظرف دیگری پنیرخامه ای، شکر، وانیل، خامه و عصاره بادام را با هم ترکیب می کنیم.

● ترکیب خامه ای را روی بسکویت های پخته شده ریخته و با یک قاشق سطح آن را صاف می کنیم. سپس گیلاس ها را روی سطح آن می چینیم.

● دسر را تا زمان سرو آن در یخچال قرار دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *